CUMHURİYET BAYRAMI RESMİ GEÇİŞ TÖRENİ

3 Kasım 2014
"10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA" PROGRAMIMIZA KATILIMLARINIZ BİZLERİ ONURLANDIRACAKTIR
5 Kasım 2014

Cumhuriyetle  doğan Cumhuriyetle yaşıt olan TED ailesinin TED ağacının bir dalı olarak TED Kayseri Koleji,kendine,ilkelerine,misyonuna yakışır bir şekilde Cumhuriyetimizin 91. Yılını kutladı.
Tören okul dışı kutlamalarla başladı. 28 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Meydanında Ulu Önder Atatürk’e Çelenk Koyma Törenine Bayrak ve Flama ile katıldık.29 Ekim Pazartesi günü saat 10:00’da ise Mustafa Kemal Paşa Bulvarında yapılan Resmi Geçiş Töreninde okulumuzu 10.  Sınıf öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz temsil etti. Töreni İl protokolü ve vatandaşlar coşku ile izledi. Kutlamalar okul içinde de etkinlerle devam etti.
TED Ailesi kendisine teslim edilen Cumhuriyet Meşalesini gururla taşımaya devam ediyor ve edecek. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.