CELT-S Mesleki Gelişim Eğitim Programına Katıldık

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK..
24 Şubat 2015
Lise Veli-Öğretmen Görüşme Günleri Güncellenmiştir
24 Şubat 2015

Cambridge Language Assessment tarafından 11-17 yaş grubu öğrenciler ile çalışan öğretmenler için tasarlanmış “CELT-S Mesleki Gelişim Eğitim Programı”nın ilk ayağı farklı TED Okullarından 10 öğretmenin katılımıyla 2-6 Şubat tarihlerinde TED Üniversitesinde gerçekleşti. Bu eğitime okulumuz İngilizce öğretmeni Fatma BAYSAL katılmıştır.
Öğretmen eğitimcisi Laura Woodward’ın öncülüğünde gerçekleşen 5 günlük eğitimde, öğretmenlerimiz bir dönem sürecek CELT-S Eğitimi boyunca eğitmen olarak gerçekleştirecekleri görevleri hakkında çeşitli teorik ve pratik çalışmalar yaptılar..
Eğitim sürecinin devamında öğretmenimiz Fatma BAYSAL  TED Polatlı ‘dan bir öğretmenin ders gözlemini yapacak ve öğretmenin online kurs çalışmasına dönüt verecektir.