BİR ASIRLIK ÇINAR: KAYSERİ LİSESİ!

21. EYP İNGİLİZCE KONFERANSINA KATILDIK
8 Aralık 2017
ANA SINIFI REHBERLİK ATÖLYE ÇALIŞMALARI
11 Aralık 2017

Okulumuz TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu olarak 8. sınıf öğrencilerimize Kayseri’nin milli mücadeledeki yeri ve önemini kavratmak için Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz Hatice Solmuş ve Onur Kumpınar önderliğinde Kayseri Milli Mücadele Lisesine gezi düzenlenmiştir.

Bir asırlık çınar olan Kayseri Lisesi milli mücadele sürecinde Sakarya Harbi’nde şehit düşen son sınıf öğrencileri için de hazırlanan sergi ve görseller öğrencilerimizin yoğun duygular yaşamasına neden oldu. Müze içinde ayrıca Kayseri Lisesinden mezun olup Türkiye’ye önemli katkıları olan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün bal mumu heykellerinin de sergilendiğini görmüş olduk.

Kayseri’nin milli mücadeleye katkısını tüm Kayseri halkının yoğun duygularla yaşaması ve bunun büyük bir gururla anlatılması bu konudaki farkındalığın genç nesillere de aktarılması dileğimizle…