“BEDMEN ÜÇGENİ “PROJEMİZ MEB-TÜBİTAK BÖLGE SERGİSİ’NDE

29 Nisan 2015
A VERY POTTER MUSICAL
29 Nisan 2015

MEB-TÜBİTAK iş birliğiyle yürütülen “ 2015 Yılı Ortaokul Öğrencilerine Yönelik 10. Matematik ve Fen Bilimleri BU BENİM ESERİM  Proje Yarışması”na ortaokul öğrencilerimiz, matematik  ve  fen bilimlerinde  toplam  18 projeyle katıldılar.
KAYSERİ,SİVAS,YOZGAT,KIRŞEHİR,NEVŞEHİR,NİĞDE,AKSARAY illerinden oluşan bölgemizde  yarışmaya katılım yoğun oldu. Bunlardan 1000 proje, İl Çalışma Grupları Değerlendirilmelerinden ; 250 proje Bölge Çalışma Grupları Ön Değerlendirmelerinden ;  50 Proje de(20 matematik-30 fen bilimleri)  Bölge Bilim Kurulunun Değerlendirmelerinden sonra BÖLGE  SERGİSİ’ne  katılmayı hak etti.
04-05-06 Mayıs 2015 tarihlerinde Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkez’inde  gerçekleştirilecek sergide  okulumuzu,  bölge genelinde  son 20 matematik projesinden  biri olan ve  Matematik Öğretmenimiz BEDRANA EKREMOĞLU’nun danışmanlığında 7.sınıf öğrencilerimizden EGEMEN  ALİ ŞAHİN  tarafından hazırlanan BEDMEN ÜÇGENİ PROJE’si temsil edecektir.
Ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı projelerle  art  arda 3 yıldır Bölge Sergisi’ne
katılmayı başardık.Bu yılki projemizle de ANKARA FİNAL SERGİSİ’ne(Türkiye Sergisi)
katılıp daha büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyor;projede emeği olan öğretmenimizi ve öğrencimizi kutluyoruz.
AFİŞ (1)