BASKETBOL LİSELİ GENÇ KIZLARDA ŞAMPİYONUZ…

KORİDOR ETKİNLİĞİ
7 Ocak 2017
“TED’Lİ MİNİKLERİN SEÇİM HEYECANI”
7 Ocak 2017

2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden lise kız takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.
Oldukça çekişmeli geçen maçlarda üstün performans göstererek izleyenlerin beğenisini toplayan takımımız her maçta arayı açarak farklı skorlar kazandı.
Final maçında seyircisine heyecanlı dakikalar yaşatan takımımız maçı yine farklı kazanarak Kayseri şampiyonu oldu.
Takımımızın oynadığı maçlar ve skorlar;
Atatürk Kız Meslek Lisesi   –                 TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi                20- 51
Kocasinan 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi –  TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi              21-49
Melikgazi Mustafa Eminoğlu Lisesi   – TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi              29- 45
Özel Final Lisesi                                  –  TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi               40-61
Lise geç kız takımımızı ve Antrenörümüz Mustafa GÖÇER’i  tebrik ediyor, ilimizi ve okulumuzu temsil edecekleri grup müsabakalarında başarılar diliyoruz.