Avrupa Gençlik Parlamentosu 3. Ulusal Gençlik Forumu

31 Ekim 2019
TED Kayseri Koleji Ortaokulu Gezginler Kulübü Öğrencileri Atatürk Evinde
4 Kasım 2019

Okulumuz lise öğrencilerinden Barış Özgenç, Berk Özbakır, Berkan Eyidemir, Can İnanır ve Serhat Seval 26-29 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Robert Koleji’nin ev sahipliğinde gerçekleşen “3rd National Forum of European Youth Parliament (EYP) Turkey” konferansına İngilizce öğretmenimiz Gözde Enginler’in rehberliğinde katılmışlardır.

Açılış konuşmasını Sabancı Üniversitesi’nden Profesör Doktor Meltem Müftüler Baç’ın yaptığı konferansta, öğrencilerimiz üç gün boyunca komite çalışmalarında AB ülkelerinin eğitim, ekonomi, politika, endüstri, teknoloji, hukuk ve çevre ile ilgili durumlarını tartışmışlar ve buldukları çözüm önerilerini son gün genel mecliste sunmuşlardır.

Konferansa katılan öğrencilerimiz yapılan çalışmalarda AB ülkelerinin sorunları ile ilgili farkındalık kazanmalarının yanı sıra İngilizceyi aktif ve verimli bir şekilde kullanma fırsatı elde etmişlerdir.