‘At the Heart of Learning’ projemiz ile eTwinning 6. Ulusal Konferansına katıldık.

Basketbolda galibiyete doymuyoruz..
18 Aralık 2015
GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI
23 Aralık 2015

2014-2015 eğitim-öğretim yılında okulumuz 4.sınıflarımızdan 19 öğrencinin katılımıyla ve Zuhal YILDIRIM,Fatma BAYSAL ve Linda SARIALP rehberliğinde Yunanistan,Romanya,İtalya ve Bulgaristan’dan ortaklarımızla yürütülen ‘At The Heart Of Learning’ adlı eTwinning Projemiz ‘Ulusal Ve Avrupa Kalite Etiketi’ ile ödüllendirilmiştir.
eTwinning faaliyeti 2015 yılı çalışma planı kapsamında Antalya’da 17-19 Aralık 2015 tarihleri arasında, eTwinning Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmenlerin projelerini sergileyeceği ve ödüllendirileceği, eTwinning’e yeni başlayan öğretmenlerin ise eğitim alacağı bir ulusal konferans gerçekleştirilmiştir.
Proje koordinatör öğretmenlerimizden Zuhal YILDIRIM bu çalıştaya katılarak, proje standında öğrencilerimizin çalışmalarını tanıtmış ve standımız çok beğenilmiştir. Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler daire başkanı sayın Mustafa Hakan Bucuk ve eTwinning Proje Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer projemizle ilgili bilgilendirilmiştir.