ARA SINIFLARA ÖĞRENCİ NAKLİ HAKKINDA DUYURU

Lise Bölümü Mezuniyet Töreni Duyurusu İçin Tıklayınız
26 Mayıs 2014
CAMBRIDGE SINAVI 31 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.
27 Mayıs 2014

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ARA SINIFLARA ÖĞRENCİ NAKLİ

A-   İlkokul-Ortaokul

Okulumuzda ara sınıflara öğrenci nakilleri, kontenjanlarımız dahilinde öğrenci tanıma çalışması ve akademik sınavlarla yaz döneminde yapılmaktadır.

Nakil başvurusunda bulunan öğrencilere önceki okulunda olumsuz davranışları nedeniyle herhangi bir yaptırımın uygulanmamış olması da gerekmektedir.

Öğrenci tanıma çalışması ve öğrenci alımı akademik sınav tarihleri okulumuz resmi web sitesinde ilan edilecektir.

Ders yılı süresince il içinden nakil öğrenci alınmamaktadır.

8.Sınıflara il içinden veya il dışından nakil öğrenci alınmamaktadır.

” Sınav Tarihi:  16 Haziran 2014  saat: 10:00 “(2. –  3. ve 4. sınıfa gelecek öğrenciler için)

” Sınav Tarihi:  16 Haziran 2014  saat: 14:00 “(5. – 6. ve 7. sınıfa gelecek öğrenciler için)

İletişim                                                 Telf: 230 60 60

İlkokul Sekreterlik                                Telf: Dahili 185

Müdür Baş Yrd. Salih TORBALI              Telf: Dahili 176

B- LİSE

1 –  9. Sınıflara Kayıt :

MEB Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarının açıklanmasından sonra kayıt takvimi ve şartları okulumuz resmi web sitesinde ilan edilecektir.

2 –  Ara Sınıflara Nakil Öğrenci Alımı :

Okulumuz ara sınıflarına öğrenci nakilleri kontenjanlarımız dahilinde sınav ve mülakat sonuçlarına göre yapılmaktadır.

Nakil başvurusunda bulunan öğrencilerin, disiplin cezası almamış olması ve ders yılı sonu ağırlıklı puan ortalamasının 65,00 ve/veya üzerinde olması gerekmektedir.

Nakil başvuruları okulumuzdan temin edilecek matbu formla veli tarafından müdürlüğümüze yapılacaktır.

Ders yılı süresince il içinden nakil öğrenci alınmamaktadır.

12. sınıflara il içinden veya il dışından nakil öğrenci alınmamaktadır.

Nakil ve geçiş sınavı tarihi:

” Sınav Tarihi:  23 Haziran 2014  saat:14:00 “

İletişim                                                          Telf: 230 60 60

Lise Sekreterlik                                              Telf: Dahili 155

Lise Müdür Yrd. Erol DEDE                            Telf Dahili 151