ANKARA GEZİSİ

SAĞLIK İÇİN HAREKET ET!
13 Mayıs 2019
TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi Öğrencileri 9. Liseli Genç Eleştirmenler Sempozyumu’ndaydı…
14 Mayıs 2019

6. sınıf öğrencilerimizle 10 Mayıs 2019 Cuma günü Ankara Anıtkabir Ziyareti, Eğitim ve Kültür Gezisi öğretmen ve idarecilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kuruluşunun 53. yılında TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak ,Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’i ziyaret ettik.. Okul Müdürümüz Namık KAVRAAL’ ın Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalamasından sonra mozoleye çelenk sunumuyla başlayan programımız;  rehberler eşliğinde Anıtkabir Müzesi’ nin gezilmesiyle devam etti. Eğitim ve kültür gezimiz 1. Meclis’in ziyaret edilmesiyle devam etti.

Öğrencilerimiz, bu sayede Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan kişileri ve bu temellerin atıldığı yerleri bir an olsun tarihe yolculuk yaparak daha iyi tanıma şansını elde ettiler..

Ankara Anıtkabir Ziyareti, Eğitim ve Kültür Gezimiz ile TED Kayseri Koleji olarak 6. sınıf öğrencilerimize uygun ve verimli bir gezi gerçekleştirmiş olduk. Gezi ve ziyaretimizde emeği geçen bütün öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.