ANKARA GEZİMİZ

21 Mayıs 2014
ALMANCA TİYATRO
23 Mayıs 2014

Gelenekselleşen 19 Mayıs Ankara- Anıtkabir gezimizi bu yıl da büyük bir coşkuyla, Atatürk’ün izinden ayrılmayan TED GENCİ olmanın onuruyla gerçekleştirdik.
16 Mayıs 2014 Cuma günü okulumuz bahçesinden otobüslerimize binerek yola çıktık. Kahvaltı için verilen molanın ardından Ankara’ya ve Anıtkabir’ e ulaştık. Okulumuz için hazırlanan çelengi görünce Atamızın huzuruna varmak, onun evladı olmaktan onurlanmak için çok az kaldığından artık emindik. Askerlerle birlikte tören düzeni alıp ölümsüz Atamızın huzurunda saygı duruşunda bulunduk ve çelengimizi sunduk Anı defterini müdürümüz bizler adına yazdı. Rehberler eşliğinde Anıtkabir’i gezdik; MTA müzesini ve Enerji Parkını da gezerek Ankara gezimizi tamamladık.
Tekrar fark etmiştik ki, Türkiye’nin başkenti Ankara’da tüm görkemiyle dünyaya bakan Anıtkabir tarih sahnesinden silinmenin eşiğine gelen bir ulusu yeniden ayağa kaldıran Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’e sevgi ve saygıyı dile getiriyor.
Sevgili ATAM, TED gençleri olarak manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz.