ANAOKULU AGÜ KÜTÜPHANE GEZİSİ

8 Mayıs 2019
SAĞLIK İÇİN HAREKET ET!
13 Mayıs 2019

TED Kayseri Koleji Anaokulu öğrencileri ile Abdullah Gül Üniversitesi Kütüphanesine kütüphane kültürü ve kitap sevgisini aşılamak amacıyla gezi düzenlendi. Öğrenciler Kütüphanede gezerek çeşitli bilgi kaynaklarına nasıl ulaşıldığı, kütüphane kuralları vb. konular hakkında bilgi edindiler. Kütüphane gezileri boyunca üniversiteli abi ve ablalarının ders çalışma süreçlerine tanık oldular. Okul öncesi döneme yönelik bölümde yaş grubuna uygun kitapları inceleme şansı yakaladılar. Sonrasında kütüphane etkinlik salonuna geçen öğrencilerimiz burada Araş.Gör. Şebnem Soylu ile kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler. “Pezzettino” isimli hikâyeyi dramatizasyon yöntemi ile dinledikten sonra kendi Pezzettino’ larını gruplar halinde resmettiler. Öğrencilerimizin gezi boyunca meraklı ve ilgili halleri bizleri de çok mutlu etti. Abdullah Gül Üniversite Kütüphanesi ekibine teşekkürlerimizi iletiyoruz.