ANA SINIFLARINDA REHBERLİK ATÖLYE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

22 Aralık 2017
Ortaokulda Kariyer Günleri Başlıyor
26 Aralık 2017

23 Aralık 2017 Cumartesi günü öğleden önce ANA C ve ANA D, öğleden sonra ANA E ve ANA F sınıfı annelerimize İlkokul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlarımız tarafından atölye çalışması yapılmıştır. Velilerimiz etkinliğe ilk olarak ana sınıflarında yapılan atölye çalışmalarının fotoğraflarını izleyerek başladılar. Sonrasında tanışma oyunu ile devam edildi. Birbirlerine dokunarak duygularını hissettiler. El aynası oyunu ile yönetmek ve yönetilmek teması üzerine duygularını paylaştılar. Grup fotoğrafı yapmak için hareketli hareketsiz sesli sessiz varlıkları oluşturdular. Benzerlikler oyununda kendilerinin belirledikleri özelliklerinin heykelini yaptılar. Gündüz Rüyası oyununda grubun ortak rüyasını oluşturdular. Sevgi Bombardımanı oyununda herkes birbirleriyle ilgili olumlu özelliklerini söyledi. Resim çalışmasında etkinlikler ile duygularını resme aktardılar. Vedalaşma çalışmasında da gruba söylemek istediklerinin mesajını verdiler. Katılım sertifikalarını alan annelerimiz etkinlik esnasında çekilen fotoğraflarını ilgiyle izledi.

Katılan velilerimize çok teşekkür ediyoruz.