ALMANCA BİLGİ YARIŞMASI

9 Mart 2016
YGS ÖNCESİ MORAL PASTASI NEŞE İLE KESİLDİ
11 Mart 2016

Almanca Bilgi Yarışmasına 9. Sınıfları temsilen Kaan ÖZ, Berat ÇAĞAN, Egemen YÜKSEL, Ali Mert AKGÜN, Özün AKCAN, İsmail SELVİTOP; 10. Sınıfları temsilen Mustafa Enes DANDİN, Kadir Alp KIYAK, Begüm Ela POLAT, Busenaz CINGILLIOĞLU, Begüm DEMİRTAŞ, Ercan DİRİM; 11. Sınıfları temsilen ise, Bilal ÖĞRETİR, Berkay ÜNLÜSOY, Furkan Mert SAY, Ozan TÜRKÜM, Kerem TURGUT ve Yener IŞIK katıldılar. Baştan sona büyük bir heyecana sahne olan yarışmamızda 9. ve 11. Sınıf öğrencilerimizin doğru yanıtları son sorunun ardından eşit olunca bonus sorulara geçilmiştir. Bu soruların ardından 9. Sınıf öğrencilerimiz yarışmanın galibi olmuşlardır.
Sunuculuğunu 11 F sınıfından Buket EKER ve 11 A sınıfından Ömer VELİBAŞOĞLU’nun üstlendiği yarışmada Almanya hakkında bilinmesi gereken genel kültür sorularının yanı sıra üç tane de sesli soru sorulmuştur.
Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, Almanya ve Almanca konusunda öğrencilerimizi bilinçlendiren ve yüreklendiren Almanca Öğretmenlerimiz Onur KARGA ve Pervin DOĞAN’a teşekkür ediyoruz.