AİLE OKULU PROGRAMI-1

Kanada Öğrenci Değişim Programı ve TOEFL Junior Sınavı
12 Aralık 2014

Sayın Velimiz,
TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak bizlerin, öğrenci velisi olarak sizlerin ortak temennisi çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi, mutlu ve başarılı olmalarıdır. Beklenen başarı elbette iş birliği sayesinde gerçekleşecek ve arzu edilen seviyeye gelecektir.
TED Kayseri Koleji Konferans salonunda gerçekleştireceğimiz Rehberlik ve Psikolojik Danışman Zeliha ATAŞCI’nın sunacağı  ‘Büyüten Geliştiren Anne-Baba Lütfen Beni Anla!’ konulu seminerimize katılımınızı önemle rica ederim.
Raci ÜLKE
Tarih  :16.12.2014 Salı