Aile Okulu -3 Seminerimiz Öğretmen ve Velilerimizin Katılıyla Gerçekleşti

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi 12.Sınıf Öğrencileri İçin 2015 YGS Başvuru İşlemleri Duyurusu
5 Ocak 2015
Ergenlik Dönemi Değişim Projesi
5 Ocak 2015

Seminerimiz Okulumuz Konferans Salonunda, Okul Müdürümüz Sayın Raci ÜLKE, müdür yardımcılarımızın, rehber öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.
Seminerimizi Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı bölümünden Doç. Dr. Elçin BALCI ve Halil KALIN’ın sunduğu  program  oldukça verimli geçti.
Seminerde insanın sağlıklı, başarılı ve mutlu olabilmesi için beden ve ruh sağlığının her türlü zararlı maddelerden korunması gerekliliği ve insanın ruh ve beden sağlığını bozan şeylerin başında zararlı alışkanlıklar geldiğini dile getiren BALCI ve KALIN programa katılan velilerimize farkındalık yarattı.