Adım Adım TÜRKİYEM

Geleneksel Çocuk Oyunları
13 Mayıs 2014
6.TED Bursa Koleji Ulusal Forumundaydık(TBUF)
13 Mayıs 2014

Okul öncesi öğrencilerimizin gelişimine velilerimizle birlikte bir yıl boyunca tanıklık ettik. Bu anlamlı süreci huzurla başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadık.
Bu yıl okul öncemizde projemiz Türkiye ve bölgelerdi. Yıl boyunca bölgelerimizin özelliklerini, şehirlerini tanıtmaya çalıştık. Son aşama olarak da 06.05.2014 Salı günü sunduğumuz etkinlikle projemizi tamamladık. Edirne’den Ardahan’a uzanan yolculuğumuzda bazen drama grubumuzla bazen danslarımızla, bazen de İngiliz-Alman turistlerimizle gezip durduk. Öğrencilerimiz bu etkinlikle bütünün parçası olmanın, sorumluluk almanın, süreç içinde emek vermenin önemini de öğrenmiş oldular. Rengârenk giysileriyle birbirinden güzel danslarıyla, halk oyunları gösterileriyle tadına doyulmaz bir gece daha yaşadık.
Çalışmalar boyunca bizlere verdikleri destek için velilerimize, başarıya ulaşan emekleri için öğretmenlerimize ve gayretleri için çocuklarımıza  teşekkürlerimizi sunuyoruz.