A VERY POTTER MUSICAL

18 Nisan 2019
10. SINIFLAR ANKARA “ÜNİVERSİTE ORYANTASYON” GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
19 Nisan 2019

TED Kayseri Koleji Lise İngilizce Drama Kulübü olarak 17-04-2019 tarihinde, A VERY POTTER MUSICAL (AVPM) adlı İngilizce Tiyatromuzu seyirciye sunduk. Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Gözde Enginler ve Ayşe Yeşim Yaman yönetmenliğinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılı boyunca düzenli bir şekilde çalışılan oyun büyük beğeni kazandı. Okulumuz 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin sergilediği oyun hem konu ve akış açısından; hem de İngilizcenin kullanımıyla ilgili gerek oyuncularımızı gerekse izleyicilerimizi yabancı dil kullanımındaki özgüveni geliştirmeye yaptığı katkıdan dolayı olumlu yönde etkilemiştir.

AVPM Oyuncu Kadromuz: Batuhan Karaman, Selin Topuzoğlu, Yiğit Eryılmaz, Güliz Aydın, Uğur Endirlik, Sıla Bünyan, Melih Sarıalp, Mert Korkmaz, Görkem Nuralan, Ceren Özcan,  Ozan Can Gündüz, Dila Yaz Tokat, Yusuf Önder, Öykü Korkmaz, Yağız Efe Öztürk, Nefise Erkılıç, Başar Özer, Gizem Develioğlu, Bora Hamurcu, Dilay Bostancı.

Teknik Ekip: Umut İnan, Mustafa Efe İlhan, Levent Emre Nalici