TED ORTAOKULLAR ARASI 5.AKIL OYUNLARI ŞAMPİYONASI

25 Mayıs 2018
Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı
28 Mayıs 2018

26 Mayıs 2018 tarihinde TED  Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu ev sahipliğinde TED ortaokullar arası 5.Akıl Oyunları Şampiyonası düzenlenmiştir.

Yarışmanın içeriğini Dünya Zeka Oyunları Federasyonu’nun Türkiye’deki temsilcisi Akıl Oyunları Yayıncılık ve Türk Beyin Takımı hazırlamıştır.

Yarışmanın amacı ,Türk Beyin Takımı olarak öğrencileri Akıl Oyunları ile tanıştırmak ve gelecek yıllarda ülkemizi uluslararası yarışmalarda temsil edecek öğrencileri keşfedebilmek ,öğrencilere matematiğin farklı yanlarını keşfettirmektir.

Bu yarışmaya TED Kayseri Kolejinden, Matematik Öğretmenimiz Mürüvet ALPARSLAN ile birlikte,

6 öğrencimiz temsil etmişlerdir. Öğrencilerimiz,

6A  Zeynep AYDIN

6B Mahmut Arda SAVAŞ

6C Yağız BAYTIN

6C Elif SAY

7C Gönen GÜRLER

7B Aytüner Samet KAPLAN

Bu öğrencilerimiz okulumuzu çok başarılı bir şekilde temsil etmişler, günün sonunda matematiğin akıl oyunları ile daha yakından tanışıp eğlenceli ve matematikle dolu güzel bir geçirmişlerdir.