92 ÖĞRENCİMİZ ARTIK LİSELİ..

eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödül Töreni
18 Haziran 2015
MEZUNİYET BALOMUZ
19 Haziran 2015

TED Kayseri Koleji 2014-2015 eğitim öğretim yılında 8.sınıfı bitiren öğrencilerini görkemli bir mezuniyet töreni ile uğurladı. Spor salonunda gerçekleştirilen tören muhteşem bir gösteriye sahne oldu. Öğrenciler sahneye adım attıkları andan itibaren bir duygu seli tüm salona yayıldı.
Mezuniyet Töreni’ne TED Kayseri Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, veliler, öğretmenler, öğrenciler büyük ilgi gösterdiler.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep birlikte söylenmesinin ardından öğrencilerimiz püskül atarak mezuniyetlerini simgelediler. İlköğretim Okul Müdürü Sayın Raci ÜLKE’nin konuşmasının ardından, TED Kayseri Koleji adına Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof.Dr. Ömer ÖZBAKIR bir konuşma yaptı. Kendilerine bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diledi.
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler, TED Genel Merkezi tarafından gönderilen hediyelerini ve başarı belgelerini Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden; Okul derece plaketlerini de İlköğretim Okul Müdürü Sayın Raci ÜLKE ve Genel Müdür -Lise Okul Müdürü Sayın Arif Sırrı ŞİRİN’den aldılar.
2014-2015 dönemi Okul Birincisi: Gül OYMAK, İkincisi Sıla Yaren HAMURCU, Üçüncüsü Aylin TOPÇU, Dördüncüsü Ömer Erdem GÜLEÇ ve Beşincisi Dilara YAVUZ oldu. Mezuniyet kütüğüne plaket çakımının ardından temel eğitim almanın güvencesiyle hayatın bir başka basamağına adım atacak öğrencileriniz, sınıf öğretmenlerinin elinden mezuniyet belgelerini aldılar.
Törenimizde öğrencilerimizin mezuniyet coşkusu, yerini ayrılığın buruk hüznüne bırakırken duygusal anlar yaşandı. Yeni hedeflere, yepyeni bir yaşama kanat açan genç yürekler; kendilerini daha kararlı ve mücadeleci olmaları gereken bir gelecek beklediğinin bilincinde güçlü ve donanımlı olarak aile yuvası sıcaklığı içindeki okullarından ayrıldılar.

YOLUNUZ AÇIK GELECEĞİNİZ AYDINLIK OLSUN..