9. SINIFLARIMIZ KAYSERİ BİLİM MERKEZİNDE

22 Mart 2017
“ÇOCUĞUMLA ÖĞRENİYORUM 3”
27 Mart 2017

9.Sınıf öğrencilerimiz, Anadolu Harikalar Diyarında yer alan Kayseri Bilim Merkezini 16 Mart Perşembe günü ziyaret etti. Ziyaret programı Planetaryumda öğrencilerimiz için yapılan film gösterimi ile başladı. Ardından Hareket, Evren, Atmosfer ve Işık, Yaşam, Yeryüzü, Madde, Görme ve Algı, Elektrik ve Manyetizma, Dalgalar ve Rezonans temalı sergi düzenekleri ve Marsla Yüz yüze konulu bölüm öğrencilerimiz tarafından gezildi. Öğrencilerimizin Bilim Merkezi ziyaretleri önümüzdeki günlerde 11. sınıflarımız için de gerçekleştirilecek.

Bilim alanında her kesime hitap eden böyle muazzam bir tesisin ilimize kazandırılmasında emeği geçenlere ve ziyaretimiz esnasında güler yüz ve heyecanla bizleri bilgilendiren bilim merkezi çalışanlarına teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyoruz.