9.SINIFLAR İÇİN TANIŞMA VE VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

3 Eylül 2014
Almanca Seviye Belirleme Sınavı
10 Eylül 2014

2014-2015 Öğretim yılında 9.sınıfa “Merhaba” diyen velilerimize ve öğrencilerimize 09.09.2014 Salı günü okulumuz konferans salonunda tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Okul Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN okulumuzun akademik,sosyal ve kültürel alandaki başarıları, ortaöğretim müfredat programı ,okulumuzun misyon ve vizyonu hakkında genel bilgiler verdi.
Toplantıda rehberlik birimimiz,zümre başkanlarımız, ve müdür yardımcılarımız,9.sınıf müfredatı,okula uyum,öğrencilerimizin kazanması gereken davranış alışkanlıkları,sosyal-sanatsal faaliyetler ve etüdler hakkında genel bilgiler verdiler.
Oldukça verimli ve paylaşımcı geçen toplantının sonunda velilerimiz okulumuzda olmaktan duydukları mutluluğu ve güven duygusunu sağlamlaştırarak okulumuzdan ayrıldılar.