8. sınıflar veli toplantısı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
26 Ekim 2015

Sayın Velimiz,

2015 – 2016 Öğretim yılının I. dönemine büyük bir heyecanla başladık ve çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Kaliteli eğitim anlayışını benimseyen okulumuz; öğrencilerimizin akademik başarısını, okul ve sınıf içi davranışlarını sizlerle paylaşmak, bundan sonraki zamanlarını daha verimli geçirmelerini sağlamak ve aksaklıklar varsa önlem almak için veli toplantısı düzenleyecektir.

Öğrencilerimizin geleceğinin bizlere emanet olduğunun bilincinde ve sorumluluğundayız.
Veli – Öğretmen işbirliğinde bizden yardımlarını esirgemeyen siz değerli velilerimizin toplantıya katılarak bu sorumluluğu bizlerle paylaşacağı inancındayız.

Aşağıda belirtilen tarih ve saatte velisi bulunduğunuz öğrencimizin sınıfında hazır bulunmanızı rica ederim.

Not: Aynı gün saat 12:30 da okul aile birliğimizin yıllık olağan toplantısı yapılacaktır.

Arif S. ŞİRİN
Okul Müdürü

Sınıf Tarih Saat Yer
8. Sınıf 25.10.2015 Pazar 10:00  10:15 Sınıf Şube Rehber Öğretmenleri ile Ortaokul C Blok 3. Kattaki sınıflarda