8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE 2.TEOG SINAVI HAZIRLIK MOTİVASYONU

2015 TÜRKİYE İNTERNET KLAVYE ŞAMPİYONASINDA GELEN BÜYÜK BAŞARI
13 Şubat 2015
Kayseri Valiliği tarafından, 18 Şubat Çarşamba günü öğleden sonra ve 19 Şubat Perşembe günü eğitim ve öğretime ara verilmiştir.
18 Şubat 2015

8.Sınıf öğrencilerimizin derslere daha verimli başlamaları için 11 Şubat 2015 tarihinde okulumuz PDR Öğretmeni Zeliha ATAŞCI tarafından okulumuz konferans salonunda Motivasyon Semineri verildi.
Seminerde öğrencilerimize 2.TEOG çalışmalarında derslere nasıl daha etkili odaklanabilecekleri ve içsel motivasyonun önemi anlatıldı.
Okul Müdürümüzün, idarecilerimizin ve öğretmenlerimizin katıldığı seminer oldukça etkili ve verimli geçti.
Seminer sonunda Okul Müdürümüz Raci ÜLKE de öğrencilerimizi 1.TEOG başarılarından dolayı kutladı. 2.TEOG sınavında bu başarının artarak devam etmesini diledi.
IMG-20150226-WA0003