50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK

16 Mayıs 2017
İlkokul Yabancı Diller Festivali
18 Mayıs 2017

Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda hareket eden, ülkemizin aydınlık geleceği için, sorumluluk sahibi nitelikli nesiller yetiştirmeyi ilke edinen TED Kayseri Koleji’nin 50.kuruluş yılını, bütün TED Okullarının katılımıyla gerçekleştirdiğimiz ’’50.Yılımızda TED Okulları Bir Kalpte Atıyor.’’ isimli resim sergimiz ile taçlandırdık.

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları’nın 50.yılında Mix Kayseri Yaşam Merkezinde gerçekleştirdiğimiz resim sergimizin açılışını; yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, öğrencilerimiz ve sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Açılışta sahne alan müzisyen öğrencilerimiz, sahne performanslarıyla dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

TED Okullarının desteği ile gerçekleştirdiğimiz, 50.yılımızda ‘’TED okulları Bir Kalpte Atıyor.’’ isimli resim sergimizde emeği geçen, Görsel Sanatlar Dersi öğretmenlerimiz; Rabia KARABULUT, Fatma TÜRKÖZ, Evren TOKMAK ve desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.