5.SINIFLARIMIZ COŞTU, COŞTURDU “BELIEVE IN YOURSELF”

11. ve 12. Sınıflar Veli Toplantısı
2 Aralık 2016
‘ÖFKENİ YENEBİLİRSİN’
5 Aralık 2016

5.sınıf öğrencilerimiz Dil Günleri kapsamında ilk etkinliklerini sergilediler. Etkinlik kapsamında  kendine inanma ve güvenme temasını içeren aktiviteler yer aldı.” Believe in Yourself “adlı Ziggy Marley’nin  şarkısını tüm salon birlikte büyük bir coşkuyla söyledi. “Who wants to be a millionnaire?” adlı bilgi yarışmasında “Crazy Professors”’ lar  ,”Curious Scientists” ‘leri test etti. Mini skeçle ünlü futbolcular  Neymar, Ronaldo, Gareth Bale , Messi’yi  konuk ettiler. Shakira’nın “La La La” adlı şarkısında  futbolcular ve dans grubu öğrencileri performanslarını sergilediler. Almanca “ Tanze wie du bist” adlı şarkıyı coşkuyla söylediler. Böylelikle İngilizce hazırlık sınıfımızın ilk gösterisi çok büyük beğeni kazanarak hem öğrencilerimiz hem velilerimiz için unutulmaz bir güzel anı olmuştur. Gösteride emeği geçen öğrencililerimize, bizlere eşlik eden velilerimize  ve İngilizce öğretmenlerimiz  Fatma BAYSAL, Tülin GÜRBÜZ ÖZKAN,  İlmiye KARAKİMSELİ  ve Almanca öğretmenimiz Çiğdem ERDEM’İ  kutluyoruz.