43. DÖNEM MEZUNLARI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE UĞURLANDI

ANASINIFI MİNİKLERİ KEP GİYDİLER..
19 Haziran 2015
2015– 2016 ÖĞRETİM YILI 9. SINIFLAR KAYIT TAKVİMİ
29 Haziran 2015

Kurulduğu günden bu yana Atatürk ilkeleri ışığında; çağdaş, nitelikli gençler yetiştirmeyi amaç edinen TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nda 43. dönem mezunlarını verdi.

Tören, TED’’in simgesi olan ve ülkemizin her yerinde geleceğimizi aydınlatan Eğitim Meşalesi’nin yakılmasıyla başladı. Genel Müdürümüz ve Lise Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN konuşmasında mezunlarımıza: “Her zaman kendinize, ailenize ve milletimize yakışan davranışlar sergileyin. Duruşunuzu hiç bozmayın. Ayağınız yerde, yüreğiniz yükseklerde olsun. Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmayın. Sizlere emek verenleri unutmayın. Başta aileniz olmak üzere anasınıfından üniversiteye kadar öğretmenlerinizi saygıyla hatırlayınız.” dedi ve konuşmasını şöyle bitirdi: “ Mezun olduğunuz lise artık sizin yuvanız. Kapımız, gönlümüz, yüreğimiz her zaman sizlere açıktır. Yolunuz açık, mutluluğunuz daim olsun.”
Daha sonra Okul Birincisi Kübra Feyza HASPAYLAN , Okul İkincisi Büşra BAŞ, Okul Üçüncülüğünü paylaşan Deniz Berkay SONU ve Begüm Sıla BURAK’a derece kuşakları takıldı. Başarı flamasının devir teslimi, mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından dereceye giren bu dört öğrencimize; TED Genel Merkezinin ve okulumuzun hazırladığı ödüller takdim edildi.
2014-2015 öğretim yılı lise birincimiz Kübra Feyza HASPAYLAN mezun öğrenciler adına duygularını dile getirdi. Tüm mezunlara okul plaketi ve sertifika sunulmasının ardından mezuniyetin simgesi olan püsküllerin çevrilmesi ve “Kolej Marşı” eşliğinde keplerin atılmasıyla törendeki coşku doruğa ulaştı. Mezuniyet törenimiz pasta kesimi ve kokteyl ile sona erdi.
Güle güle gidin sevgili mezunlarımız. Yolunuz TED meşalesiyle her zaman açık ve aydınlık olsun.