3 TAKIMIMIZLA İNOVASYON FUARINA KATILDIK

31 Mayıs 2018
ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU
31 Mayıs 2018

Okulumuz öğrencilerinden Zafer Nayir, Ozan Can Gündüz, Levent Emre Nalici, Uygar Aras, Arda Yiğit Akkan ve Batuhan Karaman Biyoloji Öğretmenimiz Cem Alparslan eşliğinde TED Ankara Koleji ev sahipliğinde gerçekleşen İnovasyon Fuarına katıldılar.

Yıl boyunca Bilim İnsanı Yetiştirme Programı çerçevesinde inovasyon kulübü içinde çalışmalar gerçekleştiren öğrencilerimiz, yaptıkları çalışmaları diğer TED okullarından ekiplerle sergileme şansı buldular.

Çalışmaları kapsamında girişimcilik amaçlı şirketlerini kuran öğrenciler, inovatif ürünlerini geliştirip sunumlarını gerçekleştirdiler. Batuhan Karaman ve Arda Yiğit Akkan BAF-X adlı şirketleriyle portatif amfi; Levent Emre Nalici ve Uygar Aras Lenua adlı şirketleriyle dron ile kargo hizmeti; Zafer Nayir ve Ozan Can Gündüz ise Blitzel adlı şirketleriyle ayakkabı aksesuarı inovasyonları ile fuara katıldılar.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, gerek okulumuzda gerekse TED Ankara Kolejinde hazırlık süreçlerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.