23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Coşkuyla Kutladık

TED Kayseri Koleji Ana A sınıfı öğrencilerimizi “Yaşadığımız Çevre ve Ulaşım” konusunda bilgilendirmek amacıyla havaalanına gezi düzendik
22 Nisan 2015
İngiltere Yaz Okulu Tanıtım Toplantısı
24 Nisan 2015

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95’inci yıldönümü ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, 23.04.2015 Perşembe günü, saat 10.00’da okulumuz konferans salonunda kutladık.

Tüm şehitlerimizin ve ölümsüz önder Atatürk’ümüzün manevi huzurunda, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan kutlamalar; TED Orkestra ve korosunun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla devam etti. Öğrencilerimizin bu coşkulu gündeki mutluluklarına, öğretmenlerimiz ve velilerimiz de ortak oldu. 23 Nisan şiirleri ve sunumlarıyla renklenen kutlamamız, müzik gösterileri ile son buldu.

Bizde; varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz. Böyle güzel bir günde, birbirinden güzel gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.