23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Coşkuyla Kutladık

25 Nisan 2016
”SHREK THE MUSICAL”
25 Nisan 2016

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 96’ıncı yıldönümü ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, 23.04.2016 Cumartesi günü, saat 10.30’da okulumuz spor salonunda kutladık.

Kutlama töreni; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarının manevi huzurunda çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı.

Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olan, bugün olduğu gibi gelecekte de barış, huzur ve refahı sağlayacak olan çocuklarımızın bu coşkulu gündeki mutluluklarına; öğretmenlerimiz ve velilerimiz de ortak oldu.

Bizde; varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz. Böyle güzel bir günde, birbirinden güzel gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.