23 Nisan Digital Program Haberi

23 NİSAN ÇOŞKUMUZ
25 Nisan 2021
19 MAYIS GÜVEN, SEVİNÇ VE HAREKET GÜNÜDÜR.
19 Mayıs 2021

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101.yılını Büyük Coşkuyla Kutladık!
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101.yıldönümü ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, 23 Nisan  2021 ,Cuma günü, saat 10.00’da öğrencilerimizin, yöneticilerimizin,öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımlarıyla dijital ortamda büyük bir coşkuyla kutladık.
Kutlama töreni; Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarının manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Şiirlerin, şarkıların ve drama gösterilerinin yer aldığı programda dijital bir şölen yaşandı.
Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olan, bugün olduğu gibi gelecekte de barış, huzur ve refahı sağlayacak olan çocuklarımızın bu coşkulu gündeki mutluluklarına; tüm TED aileside ortak oldu.
Bugünü bize armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, Birinci Meclisin tüm üyelerini, aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyoruz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı gözlerinden öpüyoruz. Böyle güzel bir günde, birbirinden güzel gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen  yöneticilerimize,öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. 23nisandigitalprogramhaberi