23 NİSAN COŞKUSU

28-29 Nisan’da Uygulanacak MEB-TEOG Ortak Sınavı Nedeniyle Okullarımız MEB Tarafından Tatil Edilmiştir
25 Nisan 2014
Öğrencimiz Türkiye Geneli Kompozisyon Yarışmasında Üçüncü Oldu
30 Nisan 2014

Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu güzel bayramı okulumuzda gerçekleştirdiğimiz, etkinliklerle coşkuyla kutladık.

Çocuk bayramı etkinliklerimizin ilki okul öncesi öğrencilerimizin 18 Nisan günü  askeri kışlaya düzenledikleri 23 Nisan Pikniğiydi.. Komutanlarımızın özenle hazırladıkları sunumlar bilgi paylaşımı, plaket sunumu ve öğle yemeğiyle küçük hanımlar küçük beyler çok güzel bir gün geçirdiler.

22 Nisan günü ise ÇOCUKTAN ÇOCUĞA adlı kermeste çocuklarımız kendi hazırladıkları oyuncakları yiyecekleri satarak elde ettikleri gelir ile kardeş okulumuzun ihtiyaçlarına destek vermek için uğraştılar ve çok eğlenceli bir gün geçirdiler.

23 Nisan günü ise tüm şehitlerimizin ve ölümsüz önder Atatürk’ümüzün manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan kutlamalar TED Orkestra ve korosunun seslendirdiği birbirinden güzel marşlarla şarkılarla namelerle sürdü. Öğrencilerimizin okuduğu şiirlerle hepsi bambaşka renklerle bezeli dans gösterileriyle coşkuyla bayramımızı kutladık.

Böyle güzel bir günde, birbirinden güzel gösterilerin hazırlanmasında, emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN…