23 MART 2014 TARİHİNDE YAPILACAK YGS’DE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ

Öğrencilerimiz "Aslan Kardeş" İsimli Oyunu İzlediler
19 Mart 2014
Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. Yılını Gururla Kutlarken Şehitlerimizi Saygıyla Andık
20 Mart 2014

23 MART 2014 TARİHİNDE YAPILACAK YGS’DE

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ
                                                                                                                                  YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİ

ADAYLARIN DİKKATİNE!
Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesi’ni (fotoğraf görünür bir şekilde) yanında bulundurmaları gerekmektedir.
Sınava Giriş Belgesinden başka fotoğraflı ve onaylı resmi  kimlik belgelerini de yanlarında bulundurmaları zorunludur. Nüfus cüzdanı, pasaport, Bunların dışındaki, sürücü belgesi, meslek kimlik kartları vb. diğer tüm belgeler sınava giriş için geçerli belgeler sayılmayacaktır. Nüfus cüzdanında soğuk damga basılı olmalı, sınav görevlilerinin adayı kolaylıkla tanıyabilmelerini sağlayacak, sınav görevlilerinde adayı tanımada tereddüt oluşturmayacak güncel bir fotoğraf ve T.C. Kimlik Numarası bulunmalı, pasaportun süresi geçerli olmalıdır. Bu belgelerini eksiksiz olarak yanında bulundurmayan bir aday, mazereti ne olursa olsun, sınava alınmayacaktır; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.
Adayların sınava girecekleri binayı sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır.