2019 TAM EĞİTİM BURSU SINAV DUYURUSU

Araştırmacı – Yazar Sayın Halit ERKİLETLİOĞLU Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi…
20 Aralık 2018
TED ÜNİVERSİTESİ TANITIM SUNUMU DÜZENLENDİ
21 Aralık 2018

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ

2019 TAM EĞİTİM BURSU

SINAV DUYURUSU

SINAV BAŞVURULARI 24 ARALIK 2018  –  08 MART 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Katılmak isteyen öğrenciler  www.ted.org.tr  ve http://burs.ted.org.tr/burs-basvurusu/basvuru-formu/ adresinden online olarak başvuru yapabilirler, veya TED Kayseri Koleji Vakfı Okullarına gelerek okul yöneticileri yardımıyla bilgisayar ortamında   başvuru yapabilirler.

SINAV TARİHİ : 30 MART 2019  Cumartesi   SAAT:10:00

SINAV YERİ      : TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları

ADRESİ     : Fevzi Çakmak Mh. Fevzi Çakmak Cd. No: 12   Kocasinan/ KAYSERİ

WEB ADRES    :  www.tedkayseri.k12.tr

TAM EĞİTİM BURSU

Bursun kapsamı ; Öğrencilerin ,lise öğrenimlerinin sonuna kadar eğitim,

servis ücretlerinin, yemek, giyim giderlerinin, kitap-kırtasiye harcamalarının ve

harçlıklarının karşılanmasını içeren kapsamlı bir burstur.

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERDE ARANACAK KRİTERLER

* T.C. vatandaşı olması,

*Öğrencinin 2018-2019 öğretim yılında 4.,5.sınıfa devam ediyor olması,

*Öğrencinin en son bitirdiği sınıfa ait yılsonu karnesinde not ortalamasının 85-100 aralığında olması,

*Öğrencinin ekonomik koşulları itibariyle maddi desteğe kesinlikle ihtiyaç duyması. (Ailenin aylık toplam geliri en fazla 4500TL olabilir.)

*Kayseri genelinde yer alan resmi/özel ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin tamamı başvurabilir. Bu okullar dilediği kadar öğrenciyi sınavımıza yönlendirebilir.

Önemli Not: Türk Eğitim Derneği’ne bağlı  okullarda öğrenimini  sürdüren  öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ GENEL MERKEZİ /ANKARA

Bilgi için : 0312 418 06 14 –   TED KAYSERİ KOLEJİ : 0 (352) 230 60 60 -111 -135-155-185

e-mail adres : [email protected]