2015 YILI TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI HAZIRLIK SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR

OKULUMUZ İLKÖĞRETİM KISMI OKUL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ
12 Kasım 2014
YURT DIŞI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI TANITIM  SEMİNERİ
14 Kasım 2014

TÜBİTAK tarafından ortaöğretim öğrencilerini fen ve sosyal bilimlerde çalışma yapmaya özendirmek, araştırma yeteneklerini geliştirmek, proje gerçekleştirme kültürünü kazandırmak amacıyla her yıl Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması düzenlenmektedir. Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Coğrafya, Psikoloji, Sosyoloji ve Tarih dallarında düzenlenen yarışmada, ön değerlendirmeyi geçen projeler Kayseri Bölge Sergisine katılmaktadır. Buradan seçilen projeler ise Ankara’da yapılan final sergisine gönderilmektedir.
Lisemiz bünyesinde ilgili dallarda yarışmaya katılım çalışmaları başlamıştır. Hazırlık sürecinde yarışma öğrencilerimize tanıtılacak ve branş öğretmenlerimizle istekli öğrencilerimiz arasında iletişim kurularak öğrencilerimize gerekli rehberlik çalışmaları gerçekleştirilecektir.