2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI…

Genel Başkanımız "Çalar Saat" Programına Konuk Olacak
1 Eylül 2014
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU SINIF ŞUBE VE ÖĞRETMEN KURA ÇEKİMİ
3 Eylül 2014

2014-2015 eğitim-öğretim yılı açılış programı, 01.09.2014 Pazartesi günü okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen programda; hazırlanan sunumlarla, Türkiye’nin modernleşmesi için eğitimin vazgeçilmez önemine inanmış olan Büyük Önder Atatürk’ün ve Türkiye Cumhuriyetini kuran kadroların öncülüğünde kurulan Türk Eğitim Derneği ve okullarımız tarihçesinden bahsedildi.

2014-2015 öğretim yılında, TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları akademik kadrosuna katılan öğretmenlere, Türk Eğitim Derneği’nin; dünya ile rekabet edebilecek, ülkesinin geleceğini yön verecek nesiller yetiştirmek için okul açtığı ve Derneğin, öncelikle köklü bir sivil toplum kuruluşu olarak kurulduğu günden beri eğitim alanında faaliyet göstermekte olduğu, aynı zamanda yeterli maddi olanağa sahip olmayan ahlaklı, anlayışlı, çalışkan Türk çocuklarının eğitimlerini desteklemek ve Türk eğitim hayatına maddi ve bilimsel katkılar sağlamak için yürütülen çalışmalarda ve Türkiye’nin eğitim siyasetini belirleyen çalışmalarda öncü kurum olduğu anlatıldı.

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Lise Müdürü ve Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı Şirin ise yapmış olduğu konuşmada; ’’Yeni bir öğretim yılının ilk gününde Türkiye’mizin geleceğine yön verecek nesiller yetiştiren TED Kayseri Kolejinin seçkin akademik kadrosuyla bir arada olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında, evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği değişimlere ayak uydurabilen, en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgi duyan, araştıran öğrencileri yetiştirirken onları bir üst öğrenime hazırlamak temel görevimizdir. ‘’ diye belirtti.

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2014-2015 eğitim-öğretim yılı açılış programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bizde; TED ailesine yeni eğitim yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.


Ansolon