18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU Okulumuzu Ziyaret Etti
16 Şubat 2023
TED Kayseri Koleji Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ömer ÖZBAKIR ‘ ın Görevde Bulunduğu 2006-2023 Yılları Arasında Vakıf Yönetim Kurulumuzun Çalışmaları
29 Mart 2023

Çanakkale’yi bir zafere götüren ve Cumhuriyeti ilan eden birliktelik, dayanışma ruhu, mücadele bu yüce milletin eseridir. Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebeleri’ni kazandıran bu yüksek ruhtur.” sözleriyle önemini vurguladığı Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü kapsamında hazırladığımız program okulumuz konferans salonunda okul yöneticileri, öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Çanakkale Zaferi’ni elde ettiğimiz o günlerde milletimizin gösterdiği kahramanlık, cesaret, dayanışma, birlik, fedakârlık ve mücadelenin o gün olduğu gibi tüm zorlu günlerde ortaya çıktığını gördüğümüz bugünlerde de tarihimize altın harflerle yazdığımız ve vatan toprağını korumak için yüz binlerce vatan evladını şehit verdiğimiz Çanakkale Destanı’nın 108. yıl dönümünü kutlarken Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.