15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma Resim Sergisi

1 Kasım 2016
ÜNİVERSİTE TANITIM FUARINA KATILDIK
2 Kasım 2016

TED Kayseri Koleji’nin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma resim sergisi 26 Ekim 2016 lise etkinlik salonunda saat 13.00’te gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz, öğretim programı sürecinde gerçekleştirdikleri bazı proje ve çalışmaları sergiledi.

Her sınıf düzeyinde ortaokul ve lise öğrencilerimizin teknoloji tasarım dersinde gerçekleştirdikleri çalışmalardan oluşan kara kalem, sulu boya ve üç boyutlu elliye yakın çalışma sergimizde yer aldı.

Bu yıl düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma Sergisi ile öğrencilerimizin takım çalışması, sunum deneyimleri, el becerilerinin geliştirilmesi sağlandı.

Çalışmaları gerçekleştiren öğrencilerimize ve rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.