12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE YKS HAZIRLIK SÜRECİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

24 Nisan 2019
FİLENİN MİNİK SULTANLARINDAN GALİBİYET
25 Nisan 2019

YKS maratonuna tüm hızıyla devam eden okulumuz 12.sınıf öğrencileri ,25 Nisan 2019 Perşembe günü yapılan toplantıda, okul müdürümüz ve öğretmenlerimizle bir araya geldi.

Toplantı, Lise müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN’in konuşmasıyla başladı. Öğrencilerimizin kalan zamanı verimli geçirmeleri için neler yapılabileceğini paylaşan okul müdürümüz, Temmuz 2018 de başlayan ve sınav gününe kadar devam edecek olan YKS hazırlık sürecindeki gayretlerinden dolayı öğrencilerimizi tebrik etti. Motivasyonlarını koruyarak süreci iyi yönetmeleri gerektiğini belirtti. Toplantı 12.sınıflardan sorumlu müdür yardımcısı Muammer GÜNDÜZ’ün süreci değerlendirmesi ile devam etti. Toplantı sonunda öğrenci ve öğretmenlerimizle YKS pastası kesilerek öğrencilere moral-motivasyon desteği sağlandı.

Sınava hazırlık sürecindeki tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.