11.SINIFLARIN MESLEKİ TANITIM VE KÜLTÜR GEZİSİ İÇİN İSTANBUL BOĞAZİÇİ,KOÇ,YEDİTEPE  ÜNİVERSİTELERİ GEZİLDİ

Müzikalimize Davetlisiniz
24 Nisan 2015
Lise Bölümü Mayıs Ayı Etüd Programı için tıklayınız
28 Nisan 2015

Gençlerimizin üniversite yaşamı ve meslek seçimi hakkında geniş çaplı bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve geleceğin mesleklerini tanıtmak amacıyla 22-24 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul’da bulunan BOĞAZİÇİ , KOÇ ve YEDİTEPE  Üniversitelerine gezi düzenlendi.
Gezimiz, 22 Nisan 2015  Salı günü İBB Beykoz Sosyal Tesislerinde yapılan kahvaltı ile başladı.Ardından Boğaziçi Üniversitesinin fakülteleri ve bölümleri hakkında bilgi alındı.Daha sonra KOÇ Üniversitesi kampus alanına geçildi. Üniversite tanıtım sunumunun ardından öğrencilerimizin üniversite öğrencilerinin arasında bu  atmosferi yaşamalarından dolayı aldıkları keyif ve heyecan görülmeye değerdi.O günkü gezimiz, KOÇ Üniversitesinin  tanıtımından sonra İstinye Park alışveriş merkezinde akşam yemeği ile son buldu.

23 Nisan 2015 Perşembe günü ise kültürel gezi kapsamında vapurla boğaz turu yapıldı. Panoramik İstanbul turu yapıldı.

24 Nisan Cuma günü YEDİTEPE  Üniversitesinin tanıtım sunumunun ardından fakülteyi ve bölümlerini gezen öğrencilerimiz ,üniversite öğrencileri ile birlikte tanıtım derslerine girdiler.Üniversite yaşamı ,bölümler,sınavlar,dersler ve başarı durumları hakkında bilgi edindiler.Üniversitedeki öğle yemeğinden sonra WİA PORT  Alışveriş Merkezi gezildi.

Dolu dolu geçen mesleki tanıtım ve kültür gezimizde öğrencilerimiz, üniversite atmosferini yaşayıp keyifli dakikalar geçirdiler.Gelecekleriyle ilgili bir şeyler öğrenmenin mutluluğu ile Kayseri’ye dönüldü.