11.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN İSTANBUL GEZİSİ

4 Mayıs 2016
BİR ANNE TÜM DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİR
4 Mayıs 2016

Öğrencilerimizin  üniversite yaşamı ve meslek seçimi hakkında geniş çaplı bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve geleceğin mesleklerini tanıtmak amacıyla 27-29 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul’da bulunan BOĞAZİÇİ , KOÇ ,KADİR HAS, BİLGİ VE ACIBADEM Üniversitelerine gezi düzenlendi.

Gezimiz, 27 Nisan 2016  Çarşamba günü İBB Beykoz Sosyal Tesislerinde yapılan kahvaltı ile başladı. Ardından BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ  fakülteleri ve bölümleri hakkında bilgi alındı. Daha sonra KOÇ ÜNİVERSİTESİ kampus alanına geçildi. Üniversite tanıtım sunumunun ardından öğrencilerimizin üniversite öğrencilerinin arasında bu  atmosferi yaşamalarından dolayı aldıkları keyif ve heyecan görülmeye değerdi. O günkü gezimiz  İSTİNYE PARK alışveriş merkezinde akşam yemeği ile son buldu.

28 Nisan 2016 Perşembe günü ise KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ ve bölüm tanıtımıyla başladı. Öğlen yemeği için İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ Santral Kampüsüne geçildi. Kampüste yenilen yemeğin ardından Üniversitenin tanıtım sunumu yapıldı ve santral müzesi gezildi.

Öğrencilerimiz bu yorucu günün sonunda eşsiz boğaz manzarasının tadını tekne turu yaparak  çıkardı.

29 Nisan Cuma günü ACIBADEM ÜNİVERSİTESİNİN tanıtım sunumunun ardından fakülteyi ve bölümlerini gezen öğrencilerimiz ,üniversitenin laboratuvarlarını  inceleme fırsatı buldular. Öğle yemeği için VİAPORT  Alışveriş Merkezine gidildi.

Dolu dolu geçen mesleki tanıtım ve kültür gezimizde öğrencilerimiz, üniversite ortamını yaşayarak keyifli dakikalar geçirdiler. Gelecekleriyle ilgili bir şeyler öğrenmenin mutluluğu ile Kayseri’ye dönüldü.