10. SINIFLAR ANKARA “ÜNİVERSİTE ORYANTASYON” GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

27 Nisan 2018
Türk Eğitim Derneği 90. Kuruluş Yıldönümü Özel Konseri
2 Mayıs 2018

Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 10. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin,  birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını  ve gelecekleri için sağlıklı karar vermelerini sağlamak amacı ile 26 Nisan 2018 tarihinde TEDÜ (Türk Eğitim Derneği Üniversitesi) BİLKENT  ve ODTÜ ziyaret edildi.

Gezimiz, 26 Nisan 2018 Perşembe günü  TED Üniversitesi’nde kahvaltıyla başladı. Ardından öğrencilerimize tanıtım sunumu  yapılarak merak ettikleri sorular cevaplandırıldı. Öğrencilerimiz TEDÜ’yü ve bölümlerini gezdikten sonra ziyaretimiz sona erdi.

Ardından Bilkent üniversitesine geçilerek üniversitenin tanıtım sunumu izlendi. Bilkent Üniversitesi tanıtım ekibi tarafından gruplara ayrılan öğrencilerimiz üniversite kampüsünü, bölümleri gezdi. Öğrencilerimiz meslekler ve fakülteler hakkında bilgi aldı.

Gezimizin son bölümünde ODTÜ ziyareti gerçekleştirildi. Üniversite fakülte ve bölümleri panoramik olarak gezildi. Tanıtım sunumunu izleyen öğrencilerimiz  burs sistemi, konaklama , eğitim ile ilgili bilgiler aldı.

Geleceklerine yön verecek olan öğrencilerimiz açısından oldukça verimli geçen gezimizde öğrencilerimiz üniversite havasını doyasıya yaşamış oldu.