10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ KAYSERİ BİLİM MERKEZİNDE

Yeşilay Haftası Kapsamında Sağlıklı Yaşam Semineri Gerçekleştirildi
7 Mart 2017
Kitap Komisyonu Toplantısı Yapıldı.
8 Mart 2017

10.Sınıf öğrencilerimiz, 2 Mart Perşembe günü Anadolu Harikalar Diyarında yer alan Kayseri Bilim Merkezini ziyaret etti. Ziyaret programı, Planetaryumda öğrencilerimize yapılan güneş sistemi konulu sunumla başladı. Ardından Hareket, Evren, Atmosfer ve Işık, Yaşam, Yeryüzü, Madde, Görme ve Algı, Elektrik ve Manyetizma, Dalgalar ve Rezonans temalı sergi düzenekleri öğrencilerimiz tarafından heyecanla takip edildi. Marsla Yüz yüze konulu bölüm Planetaryum sunumu sonrası öğrencilerimizin en çok ilgilendiği bölümlerden biri oldu. Öğrencilerimizin Bilim Merkezi ziyaretleri önümüzdeki günlerde 9 ve 11. sınıflarımız için de gerçekleştirilecektir.

Bilim alanında her kesime hitap eden böyle muazzam bir tesisin ilimize kazandırılmasında emeği geçenlere ve ziyaretimiz esnasında güler yüz ve heyecanla bizleri bilgilendiren bilim merkezi çalışanlarına teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyoruz.