10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2023-2024 TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi Okul Aile Birliği Toplantı Duyurusu
6 Ekim 2023
2023-2024 ORTAOKUL ÖDÜL YÖNETMELİĞİ
20 Kasım 2023

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 85. yılında saygı ve minnetle andık. Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Şaban ÖZSARIYILDIZ’ın Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde çalınan siren sesiyle birlikte başlayan törenimize okul müdürlerimizin saygı geçidiyle devam edildi.

Konferans salonundaki anma programımız Lise Müdürümüz Sayın Behice Ela ORHON’un anlamlı konuşması ile başladı.  Öğrencilerimizin görev aldığı şiir, dans ve müzik dinletisinden oluşan “Atatürk’ü Anlamak” adlı drama, büyük bir beğeni ile izlendi. “Ata’ya Mektup” konulu kompozisyon yarışması ödül töreni yapıldı.  Birinci öğrencimizin metni  salonda duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bizler de Ata’mızı, kurucusu olduğu okulda, Ona yakışır şekilde anmanın gururunu yaşarken TED Meşalesini daima Atatürk’ün izinde saygı, minnet ve gururla taşıyacağız.