10 Oca

Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi sporcusu ve okulumuz 9. Sınıf öğrencisi  Yiğit Aslan 2017-2018 öğretim yılı okullar arası genç erkekler yüzme yarışmalarında altın madalyaları topladı.

Ülkemizin yüzme branşında parlayan yıldızı ve yüzme branşının altın çocuğu olarak adlandırılan öğrencimiz Yiğit ASLAN ,  Derya BÜYÜKUNCU’nun 26 yıllık rekorunu  ve 200,400,800,1500 m  serbest yarışlarında 14 yaş uzun kulvar Türkiye rekorlarını kırmıştır.

Okullar arası 100,200 ve 400 m serbest erkekler yarışmalarında okulumuza altın madalya getirmiştir. 2020 Tokyo olimpiyatlarını hedefleyen öğrencimiz okulumuza büyük gurur yaşatmıştır.

Öğrencimiz Kayseri şampiyonu olarak grup müsabakalarında ilimizi ve okulumuzu temsil edecektir. Öğrencimizi ve emeği geçen antrenörlerimizi kutluyor ,başarılarının devamını diliyoruz.