05 Nis

2018-2019 Öğretim yılında ilkokul  sınıflarımızdan oluşturduğumuz Minik B yüzme takımlarımız, 03-04 Nisan 2019 tarihlerinde düzenlenen okullar arası İl birinciliği yarışmalarında bizlere büyük bir gurur yaşattı.

Okulumuz her kulvarda  kendi sporcularını yetiştirmeye devam ederken alt yapıdan yetiştirdiğimiz  yüzme takımı minik sporcularımız iki gün boyunca ferdi olarakta büyük başarılar elde etti.

Atatürk Spor Merkezi Kapalı Yüzme Havuzumuzun ilk yılında Minik kulaçlarımız  büyük bir başarıya imza atarken, yüzme branşında her kulvarda oluşturduğumuz yüzme takımlarımızla  TED farkını ortaya koymuş olduk.

Bu güzel başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimiz Merve ÜNAL KARAKAYA’yı, Hande GÜLTEKİN’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

DERECELERİMİZ;

MİNİK B  KIZ TAKIM  İL BİRİNCİSİ