YKS’ YE PSİKOLOJİK DESTEK; MOTİVASYON VE ETKİN ZAMAN YÖNETİMİ

Bilim İnsanı Yetiştirme Programı 9. Sınıf Öğrencilerimiz Seminer-Saha Çalışması İçin Kayseri Şeker Fabrikası Gezisine Katıldı
3 Aralık 2018
12. Sınıflar I. Dönem Öğretmen – Veli Toplantısı
4 Aralık 2018

YKS yolculuğu kaldığı yerden devam ederken lise PDR uzmanları bu süreçte öğrencilerimizi desteklemeye devam ediyor.

28 Kasım Çarşamba günü  okul PDR  uzmanı Merve YILMAZ tarafından 11.sınıf öğrencilerimize, 29 Kasım Perşembe günü ise okul PDR uzmanı Pınar OTÇIKIN tarafından 12.sınıf öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilen kişisel gelişim seminerinde öğrencilerimize motivasyon nedir,nasıl aşılanır? konusunda farkındalık kazandırılmaya çalışıldı. Seminerler ,öğrencilerimizin zamanı ne kadar etkin ve verimli kullanıp kullanmadıklarını gözler önüne seren çizelgeyi doldurmalarıyla devam etti.

Öğrencilerin keyifli zaman geçirirken, güzel farkındalıklar yaşadıkları gözlemlendi.

Tüm  YKS hazırlık sürecindeki öğrencilerimize yüksek motivasyonlu günler diliyoruz.