YILDIZLAR LİDERLİK KAMPINDAYDIK

TED KAYSERİ KOLEJİ 2. ULUSAL FORUMU (TEKUF 2014) KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
21 Ekim 2014
OKUL REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN SEMİNER VERİLDİ
23 Ekim 2014

Geleceğin sosyal sorumluluk bilincine sahip liderlerini keşfetmek ve onları yetiştirmek amacıyla Young Guru Academy (YGA) tarafından 6 ve 7. sınıf öğrencileri ile hayata geçirilen “Yıldızlar Liderlik Okulu’na bu yıl okulumuzdan 14 öğrenci katıldı. 12 Ekim 2013 tarihinde uygulanmaya başlayan ve 11 hafta süren programda öğrenciler, online platformda her hafta farklı bir konuya odaklanarak, özgüven, kendini keşfetme, yaratıcılık, vizyon liderler, zaman ve bilgi yönetimi, enerji yönetimi gibi konularda tartışmalar yürüttü.
Yıldızlar Liderlik Okulu’na katılan 14 öğrencimizden 11’i, 200 öğrenci arasından 3 aşamalı değerlendirme süreci sonunda seçilen 50 öğrenci arasına girdi ve bunlardan

• Ceren Güneş
  • İlayda Kızıklı
  • Ayça Özdemir
  • Berke Nar
  • Ceren Köseoğlu
  • Erdal Mert Şencan adlı öğrencilerimiz 25 – 29 Haziran tarihleri arasında Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’nde gerçekleşen YGA 2014 Yıldızlar Liderlik Kampı’na katıldılar.

Kampa katılan konuşmacılar arasında birçok firma liderleri, sanatçı ve akademisyen yer aldı.

• Sinan Yaman – YGA Vakfı, YK Başkan
  • Işıl Can Altıntaş – Turkcell, Yönetici
  • Murat Ertem- Isnet, Genel Müdür
  • İpek Kuşçu-Sağlıklı Yaşam Danışmanı
  • Arın Arslan- Tiyatrocu
  • Enis Güray-IKEA, Yönetici&YGA YK Üyesi
  • Yeşim Dervişoğlu- Danışman
  • Atakan Özdemir- Actavis, Pazarlama Direktörü
  • Göker Göktepe-Yönetmen
  • Mehmet Evyap-Evyap, İcra Kurulu Başkanı
  • Cavit Yantaç-Microsoft, Genel Müdür Yardımcısı
  • Kerim&Selim Altınok- Bestekar&Yazar

Yıldız Liderlik Kampı’na katılan öğrencilerimiz çalışmaları başarı ile tamamlayarak ‘ Sosyal Bilinçli Lider’ sertifikasını almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.