YILDIZLAR LİDERLİK ATÖLYESİ

17 Şubat 2017
TED OKULLARI BÖLGE MÜDÜRLERİ TOPLANTISI BAŞLADI
17 Şubat 2017

YGA Yıldızlar Liderlik Programı; Yıldız Keşfetme, Yıldız Yetiştirme ve Yıldız Gelişim basamaklarından oluşur. Programın ilk basamağı olan Yıldızlar Liderlik Okulu’nu başarı ile bitiren geleceğin lider adayları arasından keşfedilen yıldızlar, Yıldızlar Liderlik Kampı’na katılmaya hak kazanır.

Yıldız Yetiştirme basamağı, Türkiye ve dünyanın önde gelen liderlerinin sosyal sorumlu lider olma yolundaki tecrübelerini paylaştığı yoğun bir eğitim programı olan Yıldızlar Liderlik Kampı’ndan oluşur. Kamp ve sonrasında verilen LQ Karnesi, yıldızımızın liderlik yetkinliklerini daha yakından tanımasını ve kendi yetkinliklerinin farkına varmasını sağlar.

Yıldızımız, Kayra TUTKA Yıldız Yetiştirme basamağını başarı ile tamamlayan Türkiye Genelinde 35 öğrenci arasında yer alarak, Yıldızlar Liderlik Atölyesi’ne katılmaya hak kazandı.

Yıldızlar Liderlik Atölyesi’ne katılan yıldızlar liderlik yetkinlikleri üzerinde birebir çalışacakları, liderlik kabiliyetlerinin gelişimine katkı sağlayacak bir sürece dahil oldular.

Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.