YGA 2. TUR MÜLAKATLARINA OKULUMUZDAN 2 ÖĞRENCİ

İLKOKUL’DA PSİKODRAMA ETKİNLİKLERİ
15 Ocak 2018
Bülten Dergisinin 60. Sayısı Yayında!
19 Ocak 2018

YGA bir Liderlik Okulu  ve uluslararası bir sivil toplum örgütüdür. Genç Liderler Programı, lise öğrencilerini birlikte başarmayı başarabilen birer lider olarak yetiştirmeyi amaçlar. 10. Sınıf öğrencilerine özel olarak dizayn edilmiş program 2 yıl sürer.

YGA Liderlik Programını üstün başarı ile tamamlayan YGA’lılar, Londra, New York, Boston ve Silikon Vadisi’nde gerçekleştirilen YGA Liderlik Kampı’na katılma hakkı kazanırlar. Harvard, MIT, Stanford, Duke ve UC Berkeley gibi seçkin üniversitelerle global stratejik işbirlikleri geliştirirler.

Ülke genelinde 280.000 üzerinde yapılan başvuru ve  mülakat sonrasında seçilen  10. Sınıf öğrencilerimizden Erdal Mert ŞENCAN ve YGA’nın yüzü , tohum kampı mezunu olan  9. Sınıf öğrencimiz Süleyman Rüzgar ERDİNÇ, 25  Kasım 2017 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezinde yapılan  YGA   Zirvesine katılmışlardır.

Zirve sonrasında ilk tur mülakatlarını geçen öğrencilerimiz 20 Ocak 2018 Cumartesi  günü Microsoft Türkiye Ankara ofisinde yapılacak olan 2. Tur mülakatlarına katılacaktır.

5 aşamalı mülakatla seçilen 50 kişi; YGA Liderlik Programında üst düzey yönetici, akademisyen, sanatçı ve bilim insanlarından oluşan, aralarında Prof. Aziz SANCAR, Prof. Doğan CÜCELOĞLU, Ahmet BOZER, Prof. Dr. Çiğdem KAĞITÇIBAŞI  ,TED Genel Müdürü Sevinç ATABAY gibi isimlerin yer aldığı YGA Hayal Ortaklarından 1.000 saatin üzerinde eğitim alacaktır.

Öğrencilerimizi kutluyor ,mülakatlarında  başarılar diliyoruz.

Öğrencimizin mülakatlarını değerlendiren  YGA Hayal Ortakları ve Danışma Kurulu ;