YENİ YILDA İLK HEDİYEN,BİR ÖĞRENCİYİ MUTLU ETMEK OLSUN…

Kayak ve Snowboard Kayıtlarımız Başlamıştır.
7 Ocak 2019
AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ
10 Ocak 2019

“Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.” Mustafa Kemal ATATÜRK

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 13 Kasım’da, Şehit Üsteğmen İlkokulunda  başlatılan ve 27 Aralık,4 Ocak tarihlerinde de tüm hızıyla devam eden proje ,Lise PDR uzmanları Merve YILMAZ ve Pınar OTÇIKIN rehberliğinde,Lise Müzik öğretmeni Eren TOKMAK’ın ritim çalışması eğitimiyle ve gönüllü öğrencilerin akran rehberliğiyle gerçekleşti.

Sosyal olanakları kısıtlı olan öğrencilere, resim ve müzik derslerinde yardımcı olacak ,çeşitli araç-gereçleri ve enstrüman aletleri yakından tanımalarını amaçlayan projenin ikinci etabında müzik öğretmenimiz tecrübelerini aktarırken , öğrencilerimiz de bu süreçte emeklerini esirgemedi.

Öğrenirken eğlenen ve paylaşmanın ışıltısı gözlerinden okunan öğrencilere desteklerinden dolayı TED Kayseri Koleji’ne,emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimize ,bizi güzel öğrencileriyle buluşturan velimiz Rabia TURGUT’a  ve projeye gönül veren öğrencilerimize teşekkür ederiz.